Are you ready for summer? Vital Concept - Slim

Are you ready for summer? Vital Concept - Slim


В живота на един човек всичко е тясно свързано. Състоянието на тялото ни е точно толкова важно колкото и това на духа ни. За да бъдем ползотворни, активни и полезни е повече от необходимо да бъдем в хармония със себе си и със случващото се около нас. По този начин можем да запазим контрол над всяка ситуация и да се справяме лесно с проблемите на ежедневието.
Точно това е идеята, която стои зад Vital Concept - нова серия продукти от Германия, която имах удоволствието да изпробвам. Заради нарастващите задължения напоследък, които съчетават работа, университет, блогинг, спортуване, социален живот, пътувания и още поне десет неща, хранителния ми режим доста се промени и стана непостоянен и хаотичен. Това, което ме привлече в продукта SLIM на Vital Concept беше, че се бори с нарушения метаболизъм като го поставя в добре балансирана норма и придава жизненост и издръжливоста на тялото. Наред с това продукта подобрява преработването на мазнините в черния дроб, има противовъзпалителен и диуретичен ефект, възстановява еластичността на кожата и подобрява притока на кислород към мускулите.
Приема на таблетките е много неангажиращ - по една на ден в продължение на един месец е напълно достатъчна, за да почувства тялото разликата. Що се отнася до подобряването на метаболизма, при мен определено имаше ефект и се чувствам много по-добре :) Разбира се, за по-видими резултати, подобна терапия е добре да продължи поне два или три месеца, но добре изградения режим на организма е видим още от самото начало.


Капсулата SLIM съдържа чай "НИНГ ХОНГ" - китайски класически чай, който на изток е известен като "Краля на чайовете" и се използва за лесно и трайно отслабване и пречистване. Нинг Хонг е чудотворна билка, която има антиоксидантно действие и е смятана за една от тайните на подмладяването. Разбира се, наред с приема на таблетките, е задължително да се пие и много вода, за да имат те по-добър ефект. Особено през лятото!
Трябва да си призная, че до сега бях доста скептична за всякакви хранителни добавки и се въздържах напълно от използването им. Преди да започна Vital Concept обаче много внимателно се запознах със сайта им и подробно проучих всеки един продукт преди да избера. След един месец мога да кажа, че съм много доволна от избора си и бих го препоръчала на всеки, който иска да подобри метаболизма и да освежи тялото и духа си в началото на лятото!



А вие готови ли сте за лятото?
Пожелавам ви страхотен ден :))

Follow Games of Fashion on:
Bulgarian Blogger Games of Fashion Personal Style Blog Preslava Tsacheva Vital Concept блогър моден блогър Преслава Цачева

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel